Trixie Junior My Catnip kattspö - 1 st

Trixie Junior My Catnip kattspö - 1 st billigt till din katt ✓ Billiga, funktionella och robusta kattluckor ✓ Trixie Junior My Catnip kattspö - 1 st av hög kvalitet ✓ Du handlar Trixie Junior My Catnip kattspö - 1 st hos Zooplus

Leka, leka och leka lite till - med små pauser för att sova och äta emellanåt. Kattungar sysselsätter sig konstant med att upptäcka världen på ett lekfullt sätt. Ännu roligare blir det när de tvåbenta familjemedlemmarna hänger på! Och vilken leksak skulle passa bättre för de gemensamma lekarna än ett kattspö? Trixie Junior My Catnip kattspö är särskilt utformat för kattungar och bjuder alltid på actionfylld underhållning i dina fyra väggar eller ute i trädgården. Kattspöet består av en lång stav som det sitter ett gummiband i, så du håller alltid säkert avstånd till kattens klor. Ett lustigt hänge med färgglada trådar hänger i gummibandet. Hänget är fyllt med kattmynta (catnip) som sprider en oemotståndlig doft för katter. Hängets vilda rörelser och den goda doften gör leksaken till ett väldigt intressant byte för din katt. Trixie Junior My Catnip kattspö i överblick: Kattspö för kattungar Perfekt för interaktiva lekar med tvåbenta familjemedlemmar Kattleksak med hänge och trådar: för actionfylld underhållning, speciellt utformad för kattungar Rolig leksak för vilda jaktlekar: en lång pinne och ett elastiskt gummiband för ett säkert avstånd mellan handen och kattens klor Fylld med kattmynta, en oemotståndlig doft för många katter, håller leksaken intressant under en lång tid Interaktiva lekar: gemensamma lekar stärker bandet mellan kattägaren och katten Ett svajande hoppande hänge med trådar: väcker leklusten Färg: flerfärgad Material: hänge: 100 % polyester pinne: 100 % plast Mått: L 42 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din katt under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att katten eventuellt skadar sig.

Endast 45 kr